Oplev Sønderjylland fra en anden vinkel

Af “PoolsidePerle”

“Jeg har fundet mit lille paradis i Sydjylland. Det hele startede med en tilfældig søgning på en ferieboligside. Jeg var på udkig efter et sted, hvor jeg kunne slappe af og nyde lidt luksus. Og det fandt jeg i Mommark.
Mommark er en lille by med en stor charme. De hyggelige gader, de gamle huse og havnen med de mange både skaber en helt særlig atmosfære. Men det er muligheden for at kombinere afslapning med oplevelser, der virkelig har vundet mit hjerte.

Jeg har prøvet flere forskellige ferieboliger i Mommark. Nogle af dem har de mest fantastiske faciliteter. Forestil dig at vågne op, springe i din helt egen private pool og derefter nyde en kop kaffe på terrassen med udsigt over havet. Eller hvad med at tilbringe en eftermiddag i spaen efter en dag på stranden? Mange af ferieboligerne i området har både sauna, spabad og et veludstyret fitnessrum.
Og når jeg trænger til at opleve noget nyt, tager jeg en tur til Aabenraa. Turen fra Mommark til Aabenraa tager kun omkring 40 minutter, så jeg kan nemt komme derhen for at spise på de gode restauranter eller shoppe i de hyggelige butikker.

 

Sommerhus i Mommark. Hyggelig stue med grå sofa, kaffekop og vase med blomster på sofabordet.

 

Jeg har også boet i et fantastisk luksus sommerhus på Sjælland med pool. Her kunne jeg nyde den smukke natur, de lange strande og de mange kulturelle oplevelser. Og selvfølgelig var der også her mulighed for at slappe af i spa og dette var selvfælgelig også et luksus sommerhus med pool, og derfor skulle jeg da også lige tage en dukkert i poolen. Det bedste ved at leje et feriehus er, at man har fuld frihed til at planlægge sin egen ferie.
Vil man hellere tilbringe dagen på stranden, i spaen eller på en af de mange restauranter i området, er det helt op til en selv.

 

Moderne indendørs poolområde med spabad og svømmebassin, perfekt til afslapning og familiehygge

Så hvis du leder efter en luksuriøs og afslappende ferie, kan jeg varmt anbefale at leje et feriehus i Danmark. Uanset om du vælger Sydjylland eller Sjælland, er jeg sikker på, at du vil finde et sted, der passer perfekt til dine behov. Men når alt det er sagt, så ser jeg mest af alt frem til en dag med afslapning og oplevelser, og til det er der jo intet bedre end at sætte sig til bords på Kræs & Krusninger og nyde en lækker middag. Det er den perfekte afrunding på en perfekt dag.”

 

Kræs og Krusning - To saftige burgere med bøf, salat og løg serveret med dip på en tallerken.